Florazijdebloemen creaties

Florazijdebloemen richt zich met name op de zakelijke gebruikers wat betreft de verkoop en het leasen van boeketten. Particuliere klanten zijn echter ook van harte welkom. We hebben in onze showroom een groot aantal voorbeelden staan van door ons ontworpen boeketten.
(Misschien zijn we dat betreft wel wat te bescheiden, want alle boeketten zijn eigen kunstzinnige creaties. En daar zijn we best wel trots op.)

 

Op maat gemaakt boeket op eigen schaal/vaas

Onze boeketten worden in principe met vaas geleverd, omdat we dat als een eenheid zien. Het is echter ook mogelijk om op basis van uw eigen schaal of vaas een boeket op maat te laten maken. Wij maken vervolgens aan de hand van uw voorkeur (soort bloemen en kleur) een passende offerte.

GeleRozenFluitekruidIKnipMG_2749 (Large)
BoeketDutZRoosLaceflowerHortensiaLathyrusHederaKnipWebsiteIMG_2845 (Large)
SeringScabiosaLeeuwebekLaurierCampanulaIMG_2836 (Large)

En dit zeggen onze klanten:

“Al een poosje heb ik een prachtig boeket van Florazijdebloemen in mijn interieur staan. Het is niet van echt te onderscheiden, zo natuurlijk mooi.
Ik geniet er elke dag van”.

Evie

“De schikking op mijn vaas vind ik erg mooi, zowel qua kleur als de soort bloemen. Ik geniet er volop van. Het grote voordeel vind ik dat je altijd iets vrolijks en stijlvols in de kamer hebt staan”.

Bertha